IPFire: Ny Opdatering Med Eksperimentel Btrfs og Sikkerhedskorrektioner

IPFire Linux Firewall Får Eksperimentel Btrfs Understøttelse, Intel RFDS Afhjælpninger

IPFire 2.29 Core Update 186, den hærdede open-source GNU/Linux-distribution, er nu tilgængelig til download med eksperimentel Btrfs-understøttelse, CPU-frekvensskalering for Raspberry Pi og mere.

Indlægget IPFire Linux Firewall Får Eksperimentel Btrfs Understøttelse, Intel RFDS Afhjælpninger blev set på 9to5Linux.

IPFire firewall’en fortsætter med at styrke sin funktionalitet med udgivelsen af Core Update 186. Denne version bringer den eftertragtede eksperimentelle understøttelse af Btrfs, som giver brugerne mulighed for at drage fordel af filsystemets karakteristika såsom snapshots, komprimering og fejlreparation.

Ud over den nye Btrfs-understøttelse inkluderer opdateringen også CPU-frekvensskalering for Raspberry Pi-enheder, hvilket forbedrer ydeevnen og energieffektiviteten på disse enheder.

Desuden indeholder denne opdatering vigtige Intel RFDS (Return trampoline-based Fault Detection) afhjælpninger, der hjælper med at beskytte mod potentielle sikkerhedstrusler.

IPFire 2.29 Core Update 186 er en betydelig opdatering, der ikke kun forbedrer funktionaliteten, men også styrker sikkerheden og ydeevnen i denne populære Linux-baserede firewall-distribution. Tilgængeligheden af eksperimentel Btrfs-understøttelse og Intel RFDS-afhjælpninger gør denne opdatering til en værdifuld tilføjelse til IPFire-økosystemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *