Budgie 10.9.2: Forbedringer og fejlrettelser i skrivebordet!

Budgie 10.9.2 Skrivebordsmiljøet er nu tilgængeligt med rettelser af fejl relateret til meddelelser, workspace-applet, TabSwitcher og mere. Her er detaljerne!

Den nyeste version af Budgie-skrivebordet, med version 10.9.2, bringer en række rettelser til eksisterende problemer. Udover løsninger på meddelelsesrelaterede problemer har udviklerne også rettet fejl i workspace-applet og TabSwitcher-funktionen.

Wayland-porteringen fortsætter også med denne udgivelse, hvilket viser Budgie’s engagement i at følge med de nyeste teknologier og sikre en mere optimal ydelse for brugerne.

Selvom der ikke er store ændringer i brugergrænsefladen i denne version, fokuserer Budgie 10.9.2 primært på at forbedre stabiliteten og løse eksisterende fejl for en mere behagelig brugeroplevelse.

Brugere, der værdsætter en let og elegant skrivebordsoplevelse, vil sætte pris på de rettelser og forbedringer, som Budgie 10.9.2 bringer med sig. Hold øje med opdateringen i dit Linux-distributionsrepository eller på Budgies officielle hjemmeside for at drage fordel af de seneste ændringer i skrivebordsmiljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *