PipeWire 1.2: Nyeste forbedringer til Linux-lyd og video.

PipeWire 1.2 open-source server til håndtering af lyd, videostrømme og hardware på Linux er nu tilgængelig til download med mange nye funktioner og forbedringer. Her er hvad der er nyt.

PipeWire 1.2 er blevet frigivet med understøttelse af asynkron behandling og eksplicit synkroniseringsmetadata. Denne opdatering bringer en række forbedringer til brugerne, herunder muligheden for at håndtere lyd- og videostrømme mere effektivt og pålideligt.

En af de mest markante ændringer i PipeWire 1.2 er evnen til at udføre asynkron behandling, hvilket giver mere fleksibilitet og hastighed i håndteringen af datastrømme. Derudover introduceres eksplicit synkroniseringsmetadata, hvilket gør det muligt for udviklere at arbejde mere præcist med lyd- og videostrømme.

Med disse nyeste funktioner og forbedringer sigter PipeWire 1.2 mod at give en mere strømlinet og pålidelig oplevelse for Linux-brugere, når det kommer til håndtering af lyd, video og hardware.

Installer eller opdater PipeWire 1.2 for at drage fordel af de seneste fremskridt inden for audio- og videobehandling på Linux-platformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *