EndeavourOS lancerer ny udgivelse med KDE Plasma 6.1!

Et nyt kapitel er begyndt for EndeavourOS, da den seneste udgivelse med kodenavnet “Endeavour” nu er tilgængelig til download. Denne udgivelse markerer det første skridt for distributionen baseret på Arch Linux, der inkluderer den nyeste KDE Plasma 6.1 skrivebordsmiljø.

EndeavourOS har tidligere været rost for sit fokus på at levere en ren og enkel oplevelse for brugerne. Med integrationen af KDE Plasma 6.1, bringer denne nye udgivelse en opdateret og forbedret brugergrænseflade samt nye funktioner og forbedringer.

En bemærkelsesværdig tilføjelse til denne udgivelse er genindførelsen af ARM-understøttelse, hvilket åbner døren for muligheden for at køre EndeavourOS på et bredere spektrum af enheder. Denne tilbagevendende funktion vil helt sikkert glæde brugere, der ønsker at udforske denne distribution på forskellige ARM-baserede systemer.

Med EndeavourOS’ fortsatte engagement i at tilbyde en brugervenlig Linux-oplevelse ledsaget af de seneste teknologier, forventes det, at denne nye udgivelse med KDE Plasma 6.1 og genindført ARM-understøttelse vil tiltrække både eksisterende fans og nye brugere, der er på udkig efter en moderne og alsidig Linux-distribution.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *