EndeavourOS søger vedligeholdere til ARM-grenen!

EndeavourOS-udviklerne siger “farvel” til deres ARM-gren, og vedligeholdere eftersøges

EndeavourOS ARM-grenen er i fare for at forsvinde for evigt på grund af manglende vedligeholdere og mangel på nylige ændringer i det overliggende Arch Linux ARM-projekt.

Udviklerne bag EndeavourOS har meddelt, at de ikke længere vil kunne opretholde ARM-grenen på grund af manglen på aktive vedligeholdere. Dette betyder, at uden tilstrækkelig støtte vil ARM-grenen muligvis blive nedlagt.

En del af årsagen til denne beslutning er den manglende aktivitet i det overliggende Arch Linux ARM-projekt, som danner grundlaget for EndeavourOS’ ARM-distribution. Uden regelmæssige opdateringer fra Arch Linux ARM-siden bliver det svært for EndeavourOS at følge med og sikre en stabil og opdateret ARM-version.

Derfor opfordrer EndeavourOS-udviklerne nu offentligt til potentielle vedligeholdere, der kan træde til og hjælpe med at opretholde ARM-grenen. Det kræver viden om systemadministration og pakkehåndtering samt en dedikation til at holde ARM-versionen af EndeavourOS opdateret og velfungerende.

Det er vigtigt for EndeavourOS-fællesskabet at sikre, at brugerne af ARM-versionen fortsat modtager den samme kvalitet og support som tidligere. Derfor er behovet for nye vedligeholdere afgørende for at bevare ARM-grenen og sikre dens fremtidige eksistens.

Hvis du er interesseret i at bidrage som vedligeholder til EndeavourOS’ ARM-gren, opfordres du til at kontakte udviklerne direkte og deltage i at bevare denne vigtige del af projektet. Sammen kan fællesskabet arbejde på at sikre, at EndeavourOS’ ARM-version forbliver relevant og understøttet i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *