Få tidligt kig på Ubuntu 24.10 med daglige ISO-billeder!

Ubuntu 24.10 (Oracular Oriole) daglige bygnings-ISO-billeder er nu tilgængelige til download for tidlige adoptanter og applikationsudviklere, der ønsker at teste deres apps mod den nye værktøjskæde.

Den seneste udgivelse af Ubuntu 24.10 (Oracular Oriole) giver interesserede mulighed for at få et tidligt kig på de seneste opdateringer og forbedringer, der følger med denne version. De daglige build ISO-billeder giver brugerne mulighed for at udforske de nye funktioner og ændringer, der er implementeret i dette kommende udgivelsesvindue.

Med disse ISO-billeder kan brugerne installere og teste Ubuntu 24.10 på deres systemer, identificere eventuelle problemer eller bugs og give feedback til udviklerne for at bidrage til en mere stabil og velfungerende endelig udgivelse.

For applikationsudviklere er det også en god lejlighed til at teste deres apps mod den opdaterede toolchain og sikre, at de er kompatible med de ændringer, der er foretaget i Ubuntu 24.10 (Oracular Oriole).

Download de daglige build ISO-billeder af Ubuntu 24.10 (Oracular Oriole) nu for at være med til at forme og forbedre den kommende udgivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *