Få Ubuntu 24.04 LTS med GNOME 46 i dag!

Ubuntu 24.04 LTS (‘Noble Numbat’) er nu tilgængelig til download og drives af Linux 6.8-kernen og har GNOME 46-skrivebordsmiljøet. Her er hvad der er nyt!

Det seneste Ubuntu 24.04 LTS ‘Noble Numbat’ bringer en række opdateringer og forbedringer til brugerne. Med Linux 6.8-kernen på plads, kan brugerne se frem til forbedret ydeevne, stabilitet og sikkerhed.

GNOME 46-skrivebordsmiljøet giver en opdateret brugeroplevelse med forbedret brugervenlighed og nye funktioner. Brugerne kan nyde en mere strømlinet arbejdsproces og et friskt udseende, der øger produktiviteten.

Ubuntu 24.04 LTS inkluderer også opdaterede versioner af mange standardapplikationer samt fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer for at sikre en mere pålidelig og sikker brugeroplevelse.

Med ‘Noble Numbat’ fremhæver Ubuntu sit engagement i at levere en pålidelig og brugervenlig Linux-distribution, der imødekommer brugernes behov. Brugere opfordres til at opgradere eller downloade den seneste version for at nyde alle de nye funktioner og forbedringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *