FFmpeg 7.0: Nye funktioner og AArch64-optimeringer tilgængelige nu

FFmpeg 7.0 “Dijkstra” Udgivet med Vigtige AArch64-Optimeringer til HEVC

Den åbne kildekode multimedieramme, FFmpeg 7.0, er nu tilgængelig til download med Dolby Vision-profil 10-understøttelse i AV1, vigtige AArch64-optimeringer til HEVC og mange andre ændringer.

Det nyeste skridt i udviklingen af FFmpeg-rammen bringer en række nye funktioner og forbedringer til multimediaentusiaster og fagfolk. En bemærkelsesværdig tilføjelse er støtten til Dolby Vision-profil 10 i AV1, hvilket åbner døren for high-end videooplevelser på tværs af enheder.

Desuden har FFmpeg 7.0 implementeret vigtige AArch64-optimeringer specifikt rettet mod HEVC (High Efficiency Video Coding) -teknologien. Dette vil resultere i bedre ydeevne og effektivitet under afkodning og kodning af HEVC-videoer på enheder, der kører på AArch64-arkitekturen.

Udover disse opgraderinger inkluderer FFmpeg 7.0 også en række andre mindre ændringer, rettelser og forbedringer, der sigter mod at optimere brugen og funktionaliteten af rammen.

Med frigivelsen af FFmpeg 7.0 “Dijkstra” kan brugere se frem til at drage fordel af disse nye funktioner og optimeringer, der bidrager til at forbedre deres oplevelse med multimediebehandling og -afspilning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *