Fwupd 1.9.14 forbedrer Framework bærbare fingeraftrykslæser

Fwupd 1.9.14 forbedrer opdatering af fingeraftrykslæseren på Framework 13 og 16 bærbare computere

Det populære open-source Linux firmware-opdateringsværktøj, Fwupd, er nu tilgængeligt i version 1.9.14 med flere forbedringer. Blandt de nye funktioner inkluderer en forbedret registrering af ARM32- og RISC-V UEFI-binaries samt understøttelse af Poly Studio V52 USB-video-baren.

En af de bemærkelsesværdige forbedringer i Fwupd 1.9.14 er rettelsen af opdateringen af fingeraftrykslæseren på Framework 13 og 16 bærbare computere. Denne opdatering er afgørende for brugere af disse specifikke laptopmodeller og vil gøre det muligt for dem at nyde en mere pålidelig og problemfri oplevelse.

Fwupd spiller en afgørende rolle i at holde systemerne sikre og opdaterede ved at levere firmwareopdateringer til en lang række enheder. Med den seneste version, 1.9.14, sikres det, at flere enheder og arkitekturer er korrekt registreret og understøttet.

For de interesserede i at læse mere om denne opdatering kan information findes på linuxforum.dk. Husk altid at respektere ophavsretten til kilderne og undgå reproduktion af artikler uden tilladelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *