HandBrake 1.8: Ny GTK4-port og FFmpeg 7.0-understøttelse

HandBrake 1.8 Video Transcoder Tilføjer GTK4 Port, FFmpeg 7.0-understøttelse

Det åbne og gratis video-transkodningsprogram HandBrake 1.8 er nu tilgængeligt til download med en GTK4-port til Linux-brugere, sammen med talrige andre nye funktioner og forbedringer.

HandBrake, en populær videotranskoderingssoftware, har netop frigivet version 1.8. Denne nye udgivelse bringer en række spændende opdateringer, herunder understøttelse af GTK4-grænsefladen designet til Linux-platforme.

En af de mest bemærkelsesværdige tilføjelser er understøttelsen af FFmpeg 7.0 i HandBrake 1.8. Dette giver brugerne adgang til de seneste forbedringer og ydeevneoptimeringer fra FFmpeg-projektet.

Ud over GTK4-porten og FFmpeg 7.0-understøttelsen inkluderer HandBrake 1.8 også diverse fejlrettelser, forbedringer i brugergrænsefladen samt opdateringer af understøttede kodekformater.

HandBrake fortsætter med at være et værdsat og pålideligt værktøj til videoredigering og -konvertering på Linux-systemer. De nye funktioner i HandBrake 1.8 bidrager til at styrke dets position som et foretrukket valg blandt brugere, der ønsker effektive og brugervenlige video-transkodningsværktøjer.

Hvis du er interesseret i at prøve den seneste version af HandBrake 1.8 med dens nye funktioner, kan du downloade programmet fra deres officielle hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *