LibreELEC 12: Opgradering til Raspberry Pi 5 og HDR-support

LibreELEC 12 tilføjer understøttelse af Raspberry Pi 5 og HDR-understøttelse til AMD- og Intel-GPU’er

LibreELEC 12, der er baseret på Linux JeOS og Kodi 21 mediecenter, er nu tilgængelig til download med understøttelse af Raspberry Pi 5 boards. Den seneste version af dette letvægts distribuerede operativsystem fokuserer på at levere en brugervenlig oplevelse til medieafspilning og bringer vigtige forbedringer med sig.

En bemærkelsesværdig tilføjelse til LibreELEC 12 er understøttelsen af Raspberry Pi 5-enheder, hvilket udvider mulighederne for brugerne, der ønsker at opgradere deres Kodi-oplevelse på den populære enhed. Derudover introducerer denne version HDR-understøttelse for både AMD- og Intel-GPU’er, hvilket giver brugerne endnu bedre billedkvalitet og visningsmuligheder.

Med LibreELEC 12 fortsætter udviklerne med at bygge videre på det solide fundament af Kodi-mediecenteret og sørger for, at brugerne kan nyde deres digitale indhold på en pålidelig og effektiv måde. Den nye understøttelse af Raspberry Pi 5 og HDR-egenskaberne til AMD- og Intel-GPU’er vil helt sikkert appellere til en bred vifte af brugere, der søger en skræddersyet løsning til deres medieafspilningsbehov.

Med disse spændende nye funktioner og støtte til de seneste hardwareenheder er LibreELEC 12 en værdifuld opdatering, der fortsætter med at bevise sit værd som en fremragende platform til hjemmeunderholdning. Fans af Kodi og Linux-baserede systemer bør bestemt overveje at opgradere til den nyeste version for at få glæde af de forbedrede funktioner og ydeevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *