Mozilla styrker Firefox-oplevelsen på ARM64 med Nightly-binærer.

Mozilla fordobler indsatsen med Firefox for ARM64 (AArch64)-binaries til Linux-systemer ved at tilbyde downloads af Firefox Nightly som tarballs og DEB-pakker.

Mozilla har offentliggjort en nyhed om, at de nu søger feedback til Firefox Nightly ARM64 (AArch64) binærer til Linux. Dette træk er en del af deres bestræbelser på at styrke Firefox-oplevelsen på ARM64-arkitekturen, som bliver stadig mere udbredt.

Brugere af Linux-systemer baseret på ARM64 (AArch64) kan nu downloade Firefox Nightly i form af tarballs eller DEB-filer for at teste og give feedback. Dette vil hjælpe Mozilla med at identificere eventuelle problemer og forbedringsmuligheder, så de bedre kan tilpasse browseren til disse platforme.

Firefox Nightly er den version af Firefox, hvor de seneste funktioner og ændringer testes før de implementeres i den stabile udgave af browseren. Ved at tilbyde ARM64 (AArch64) binærer til Linux-opbrugere viser Mozilla deres engagement i at understøtte forskellige systemarkitekturer og sikre en optimal brugeroplevelse på tværs af enheder.

Det er vigtigt for Mozilla at indsamle feedback fra samfundet for at opdage eventuelle fejl og optimere ydeevnen for ARM64 (AArch64)-baserede Linux-systemer. Brugerne opfordres derfor til at downloade Firefox Nightly ARM64 (AArch64) binærer og dele deres oplevelser med Mozilla for at bidrage til udviklingen af en bedre browserversion til disse platforme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *