NetworkManager 1.48: Forbedret Wi-Fi-styring til Linux-netværk.

NetworkManager 1.48, den open-source netværksforbindelsesstyring til Linux-baserede distributioner, er nu tilgængelig med forskellige forbedringer og nogle nye funktioner. En af de fremtrædende opdateringer er forbedret genkendelse af 6 GHz-båndkapacitet for Wi-Fi-enheder.

Den seneste version, NetworkManager 1.48, bringer væsentlige forbedringer til evnen til at opdage og håndtere 6 GHz-båndkapacitet for Wi-Fi-enheder. Dette vil give brugerne en mere pålidelig og stabil trådløs forbindelse, især i områder med tæt netværkstrafik og behov for højere båndbredde.

Ved at forbedre styringen af 6 GHz-båndet håber NetworkManager-teamet at skabe en mere effektiv og gnidningsfri Wi-Fi-oplevelse for brugerne af Linux-distributioner. Denne opdatering er især relevant med fremkomsten af 6 GHz Wi-Fi-routere og enheder, der gradvist bliver mere udbredte på markedet.

Netværksadministratorer og brugere, der er afhængige af Wi-Fi-forbindelser, opfordres til at opgradere til NetworkManager 1.48 for at drage fordel af disse forbedringer. Med fokus på ydeevne, driftsstabilitet og kompatibilitet er denne nye version et skridt fremad mod en mere optimeret netværksforbindelse på Linux-platforme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *