NVIDIA implementerer eksplicit GPU-synkronisering i Xwayland

“Eksplicit GPU-synkronisering til Xwayland er endelig fusioneret med XOrg Server

NVIDIA’s etårige anmodning om at tilføje eksplicit synkroniseringsunderstøttelse til DRI3 og Present-udvidelserne samt Xwayland-implementeringen er endelig fusioneret.

Den længe ventede implementering af eksplicit GPU-synkronisering til Xwayland er nu en realitet. NVIDIA har arbejdet intenst på at få denne funktion tilføjet til DRI3 og Present-udvidelserne samt Xwayland-implementeringen i XOrg Server.

Med den nye funktionalitet vil brugerne opleve forbedret ydeevne og jævnere visning af grafikintensive applikationer på Xwayland. Den eksplicitte sync-understøttelse åbner også op for muligheden for mere avancerede grafiske effekter og bedre samspil mellem Xwayland og GPU’en.

Xwayland er en vigtig del af Linux-desktopmiljøet, da det muliggør kørsel af X11-applikationer på Wayland-compositoren. Med tilføjelsen af eksplicit GPU-synkronisering bliver Xwayland endnu mere alsidig og effektiv.

Denne seneste udvikling markerer en betydelig milepæl for XOrg Server og vil glæde mange brugere, der ser frem til forbedringer inden for grafisk ydeevne på Linux-desktopmiljøet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *