Ny Firefox 129: Forbedret Reader View & Automatisk Adresser

Firefox 129 er nu tilgængelig til offentlig betatestning med en forbedret Reader View, automatisk udfyldning af adresser for brugere i Frankrig og Tyskland samt andre ændringer. Den endelige udgivelse forventes at finde sted i august 2024.

Den nyeste version af Firefox-webbrowseren, Firefox 129, byder på flere spændende funktioner, der sigter mod at forbedre brugeroplevelsen. En af de mest markante ændringer er den forbedrede Reader View, som giver brugerne en mere behagelig læseoplevelse ved at fjerne distraktioner fra websiden.

Derudover vil brugere i Frankrig og Tyskland kunne drage fordel af en ny funktion til automatisk udfyldning af adresser, som vil gøre det lettere og hurtigere at indtaste adresseoplysninger under online-formularer og købsprocesser.

Med disse opdateringer samt andre mindre ændringer og forbedringer, ser det lovende ud for Firefox 129, der forventes at blive frigivet i sin endelige form i august 2024. Brugere kan se frem til en mere strømlinet og brugervenlig webbrowseroplevelse med denne kommende udgivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *