Ny Mozilla Firefox 128: Forbedringer i sikkerhed og ydeevne

Mozilla Firefox 128 Er Nu Tilgængelig Til Download – Her er Hvad Der Er Nyt

Mozilla Firefox 128 åbne-kilde webbrowser er nu tilgængelig til download med en ny dialogboks til rensning af browserdata og cookies, understøttelse af det saraikiske sprog og andre ændringer.

Den seneste version af Mozilla Firefox bringer en række forbedringer til brugeroplevelsen. En markant ændring er den nye dialogboks, der gør det nemmere at administrere og rydde browsingdata samt cookies. Dette giver brugerne bedre kontrol over deres digitale fodspor online.

Derudover inkluderer denne opdatering understøttelse af det saraikiske sprog, hvilket udvider browserens sproglige repertoire og gør den mere tilgængelig for et bredere publikum.

Mozilla fortsætter med at fokusere på sikkerhed og ydeevne, og dette udgivelsesnotat demonstrerer deres engagement i at levere en pålidelig og avanceret webbrowseroplevelse.

For dem, der allerede bruger Mozilla Firefox, anbefales det at opdatere til den seneste version for at drage fordel af de nye funktioner og forbedringer. Du kan downloade Mozilla Firefox 128 fra deres officielle hjemmeside.

Hold dig opdateret med de seneste udviklinger inden for open-source software ved at abonnere på vores nyhedsbrev. Vi vil holde dig informeret om de seneste opdateringer og nyheder om Linux og relaterede emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *