Ny NVIDIA 550.67 Linux Grafikdriver med forbedret support!

NVIDIA 550.67 Linux Grafikdriver er nu tilgængelig til download med forbedret support til VKD3D-spil, Alan Wake 2 og Wayland-systemer.

Den nye NVIDIA 550.67 Linux grafikdriver bringer en række opdateringer, herunder rettelser til Wayland-systemer. Dette vil forbedre brugeroplevelsen på Linux-distributioner, der benytter Wayland-displayserveren.

En af de mest mærkbare forbedringer er den øgede support til VKD3D-spil, som vil glæde gamere, der ønsker at spille disse titler på deres Linux-systemer. Desuden vil Alan Wake 2 også nyde godt af den forbedrede understøttelse, hvilket er godt nyt for fans af spillet.

Med denne opdatering bekræfter NVIDIA fortsat deres engagement i at levere kvalitetsgrafikdrivere til Linux-brugere, og det er opmuntrende at se dem fokusere på at forbedre kompatibiliteten med både spil og Wayland-systemer.

Linux-brugere, der ønsker at drage fordel af disse forbedringer, opfordres til at downloade og installere den seneste NVIDIA 550.67 Linux grafikdriver for en optimal oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *