Ny OBS Studio 30.2 Public Beta med Linux-forbedringer!

OBS Studio 30.2 Lover Public Beta Test med Indførelse af NVENC AV1 og Delingsstøtte til Textur på Linux

OBS Studio 30.2 er nu tilgængelig til offentlig beta-test og bringer en native NVENC-encoder til Linux med understøttelse af NVENC AV1 samt delingsstøtte til textur for NVENC, QuickSync og VA-API encoders.

Den seneste version af OBS Studio, en populær og kraftfuld software til optagelse og streaming af videoindhold, byder på spændende nye funktioner til brugere af Linux-operativsystemet. Med den nytilføjede NVENC-encoder på Linux får brugerne adgang til forbedret ydeevne og effektivitet ved optagelse og streaming af deres indholdsproduktioner.

NVENC AV1-supporten åbner døren for bedre komprimering af videoindhold, hvilket kan resultere i højere billedkvalitet ved lavere bitrate. Samtidig vil delingsstøtten til textur for NVENC, QuickSync og VA-API encoders give brugerne større fleksibilitet og mulighed for at tilpasse deres optagelser og streams efter deres behov.

Med disse nye funktioner fortsætter OBS Studio med at være et af de førende værktøjer inden for videoindspilning og streaming på Linux-platformen, og det glæder brugerne med spændende opdateringer, der gør deres arbejdsproces mere effektiv og professionel.

Hold øje med officielle kanaler for at få besked om den endelige udgivelse af OBS Studio 30.2 og oplev de nye funktioner på nært hold, der kan tage dine videooptagelser og streamingoplevelser til nye højder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *