Opdag Tails 6.0: Anonym Linux med Debian 12 & GNOME 43

Tails 6.0 Officielt Udgivet, Baseret på Debian 12 “Bookworm” og GNOME 43

Det anonyme Linux-operativsystem Tails 6.0 er nu tilgængeligt til download baseret på Debian GNU/Linux 12 “Bookworm”-operativsystemserien og GNOME 43-skrivebordsmiljøet. Her er hvad der er nyt!

Tails-projektet har officielt annonceret frigivelsen af Tails 6.0, den seneste version af deres populære anonyme Linux-distribution. Denne nye udgave er baseret på Debian 12 “Bookworm” og kommer med GNOME 43 som standard skrivebordsmiljø.

En af de mest markante ændringer i Tails 6.0 er opdateringen til Debian 12 “Bookworm”, hvilket bringer en række forbedringer og opdateringer til systemet. Brugerne vil kunne nyde godt af de seneste sikkerhedsopdateringer og softwareopdateringer, der følger med Debian 12.

Desuden leveres Tails 6.0 med GNOME 43, det nyeste skrivebordsmiljø fra GNOME-projektet. GNOME 43 bringer en mere poleret brugeroplevelse med forbedret ydeevne og nye funktioner, der gør det nemt at navigere og tilpasse skrivebordet efter behov.

Med fokus på brugernes privatliv og sikkerhed inkluderer Tails 6.0 også en række værktøjer og funktioner, der gør det muligt at beskytte dine data og forblive anonym online. Dette gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at bevare deres digitale privatliv.

Tails 6.0 er nu tilgængelig til download fra projektets officielle hjemmeside. Brugere, der allerede kører en tidligere version af Tails, kan opgradere til den nye udgave ved hjælp af de indbyggede opdateringsværktøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *