Opgrader til VirtualBox 7.0.16 for bedre ydeevne & stabilitet.

VirtualBox 7.0.16, den åbne kilde virtualiseringssoftware, er nu tilgængelig til download med indledende understøttelse af Linux 6.8 og 6.9-kerner, forbedret support til opbygning af VirtualBox-kernelmoduler med GCC 13.2 og mere.

Den seneste version af VirtualBox bringer spændende nyheder til brugerne. Med indledende støtte til de nye Linux 6.8 og 6.9-kerner åbner dette op for muligheden for at køre VirtualBox på de nyeste Linux-distributioner. Derudover sikrer den forbedrede understøttelse af bygning af VirtualBox-kernelmoduler med GCC 13.2 en mere problemfri installationsproces.

Brugere, der er vant til at arbejde med VirtualBox, vil også bemærke nogle yderligere forbedringer og små rettelser, der er lavet i denne version for at øge ydeevnen og stabiliteten. Det anbefales at opgradere til VirtualBox 7.0.16 for at nyde de seneste funktioner og rettelser.

Med disse nye opdateringer styrker VirtualBox sin position som en pålidelig og alsidig virtualiseringsløsning til både private og professionelle brugere. Sørg for at downloade den nyeste version for at drage fordel af de nyeste funktioner og forbedringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *