Proton 9.0 udvider spiltilgængeligheden på Linux!

Proton 9.0 er frigivet med understøttelse af THE FINALS, Lord of the Rings: Gollum

Proton 9.0, en kompatibilitetsværktøj til Steam Play baseret på Wine, er nu tilgængelig til download med understøttelse af flere Windows-spil, der kan spilles på Linux, samt forskellige forbedringer.

Den seneste udgivelse af Proton 9.0 bringer spændende muligheder for gamere, da den tilbyder støtte til populære titler som THE FINALS og Lord of the Rings: Gollum. Dette betyder, at Linux-brugere nu har mulighed for at nyde disse spil uden besværet med at skulle skifte til et Windows-operativsystem.

Proton 9.0 bygger videre på den solide base fra tidligere versioner og tilføjer en række forbedringer for at sikre en mere flydende spiloplevelse for brugerne. Med en øget kompatibilitet og stabilitet åbner denne opdatering døren for endnu flere spilmuligheder på Linux-platformen.

Gamere, der tidligere har været begrænset af manglen på visse spil på Linux, kan nu se frem til at udforske en bredere vifte af titler takket være Proton 9.0’s udvidede kompatibilitet. Denne frigivelse demonstrerer fortsat engagementet i at gøre Linux til en levedygtig platform for spil og styrke det voksende fællesskab af Linux-gamere.

Med den seneste version af Proton 9.0 åbnes der således op for en spændende verden af spil for Linux-brugere, hvilket markerer et skridt fremad for spil på dette operativsystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *