Qt Creator 13 frigivet til Linux på ARM!

Qt Creator 13 er frigivet med offline- og online-installatører til Linux på ARM

Qt Creator 13 open-source IDE er nu tilgængelig til download med offline- og online-installatører til Linux på ARM, sammen med forskellige forbedringer. Her er hvad der er nyt!

Qt Creator 13 bringer spændende nyheder til udviklere, der arbejder med Linux på ARM-arkitekturen. Med de nye offline- og online-installatører kan brugerne nemt installere softwaren på deres enheder uden behov for internetadgang. Dette gør det endnu mere bekvemt for udviklere at få adgang til Qt Creator’s værktøjer og funktioner direkte på deres ARM-baserede Linux-systemer.

Ud over de nye installationsmuligheder inkluderer Qt Creator 13 også flere forbedringer og rettelser. Dette inkluderer opdateringer til brugergrænsefladen, ydeevneoptimeringer og fejlrettelser, der sigter mod at forbedre den samlede oplevelse af IDE’en.

Qt Creator er et populært udviklingsmiljø, der bruges af mange udviklere til at oprette moderne applikationer og softwareprojekter. Med denne seneste udgivelse af version 13, styrkes støtten til Linux på ARM, hvilket åbner op for endnu flere muligheder for udviklere i dette økosystem.

For dem, der arbejder med Linux på ARM og ønsker at drage fordel af de nyeste funktioner og forbedringer i Qt Creator, er opdateringen til version 13 et absolut must. Gå ikke glip af muligheden for at prøve de nye offline- og online-installatører og oplev alt, hvad Qt Creator har at tilbyde på dit ARM-baserede Linux-system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *