Spændende opdateringer: VLC 3.0.21 med AMD VQ Enhancer!

VLC 3.0.21 Tilføjer Nyt AMD VQ Enhancer Filter, Forbedrer Opus Ambisonic Support

Den åbne kildekode-medieafspiller VLC 3.0.21 er nu tilgængelig til download med et nyt AMD VQ Enhancer-filter, Super Resolution-skalaering med AMD GPU’er og andre ændringer. Her er hvad der er nyt!

VLC 3.0.21 er blevet frigivet og bringer spændende forbedringer til brugerne. En bemærkelsesværdig tilføjelse er det nye AMD VQ Enhancer-filter, der giver mulighed for avanceret video-kvalitetsforbedring. Derudover understøtter denne version også Super Resolution-skalaering med AMD GPU’er, hvilket vil forbedre skarpheden og detaljerne i videoindhold.

En anden vigtig ændring er forbedret Opus Ambisonic-support. Dette betyder, at brugerne nu vil opleve en mere immersiv lydoplevelse, især når de afspiller indhold, der udnytter Opus-formatet.

Samlet set byder VLC 3.0.21 på flere forbedringer i forhold til den tidligere version, hvilket gør det til et endnu bedre valg for dem, der søger en alsidig og kraftfuld medieafspiller. Sørg for at opdatere til den nyeste version for at nyde alle disse nye funktioner og forbedringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *