Test openSUSE Leap 15.6 Beta nu og bidrag!

openSUSE Leap 15.6 Beta er nu tilgængelig til offentlig testning med KDE Plasma 5.27 LTS, GNOME 45, Linux kerne 6.4 og andre opdateringer.

Den seneste version af openSUSE Leap 15.6 tilbyder spændende forbedringer og nye funktioner, herunder den seneste GNOME 45-desktopmiljø, der bringer en række visuelle og ydeevneforbedringer. Sammen med opdateringen til GNOME inkluderer denne beta-udgivelse også KDE Plasma 5.27 LTS for dem, der foretrækker dette skrivebordsmiljø.

Linux-kernen i version 6.4 sikrer, at openSUSE Leap 15.6 fortsætter med at levere stabilitet, sikkerhed og ydeevne til brugerne. Udover disse store opdateringer har openSUSE-teamet også implementeret mindre opdateringer og fejlrettelser for at forbedre den samlede brugeroplevelse.

Med denne offentlige beta-testningsfase opfordres interesserede brugere til at deltage for at hjælpe med at identificere og rette eventuelle problemer, før den endelige udgivelse. Deltagelse i beta-testen giver brugerne mulighed for at udforske de nye funktioner, give feedback og bidrage til at gøre openSUSE Leap 15.6 til en endnu bedre distribution.

Vi anbefaler, at erfarne brugere og entusiaster prøver denne beta-udgivelse af openSUSE Leap 15.6 for at opleve de nyeste opdateringer og forbedringer, mens de hjælper med at sikre en solid og pålidelig slutprodukt. Husk altid at tage sikkerhedskopier af dine data, når du deltager i beta-testning.

Hold øje med openSUSE Leap 15.6’s udviklingsrejse, da den bevæger sig mod den endelige udgivelse og giver Linux-brugere en opdateret og forbedret distributionsoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *