Endless OS 6: Ny Linux-distribution baseret på Debian 12!

Endless OS 6 er nu tilgængelig til download baseret på Debian GNU/Linux 12 “Bookworm” og med forskellige forbedringer. Her er hvad der er nyt!

Endless OS 6-distributionen bygger nu på den seneste udgave af Debian GNU/Linux, kendt som version 12 “Bookworm”. Denne opdatering bringer en række forbedringer og nye funktioner til brugerne.

En af de mest markante ændringer er overgangen til Debian GNU/Linux-baseret kodebase. Dette skaber et solidt fundament for Endless OS 6 og giver brugerne adgang til et bredt udvalg af softwarepakker og værktøjer.

Derudover inkluderer Endless OS 6 også en opdateret brugergrænseflade med forbedret ydeevne og øget brugervenlighed. Brugerne kan se frem til en mere strømlinet oplevelse, der gør det nemt at udforske og bruge systemet.

Andre nyttige funktioner i Endless OS 6 inkluderer forbedret sikkerhed, styringsværktøjer og understøttelse af moderne hardware. Disse opdateringer hjælper med at sikre en stabil og pålidelig brugeroplevelse.

Samlet set ser Endless OS 6 ud til at tilbyde en spændende opdatering til eksisterende brugere og en solid mulighed for dem, der leder efter en pålidelig Linux-distribution baseret på Debian GNU/Linux 12 “Bookworm”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *