Manjaro Linux 24.0 “Wynsdey” frigivet med Linux Kernel 6.9!

Manjaro Linux 24.0 “Wynsdey” Officielt Udgivet med Linux Kernel 6.9

Manjaro Linux 24.0 er nu tilgængelig til download, drevet af Linux-kernel 6.9 og med KDE Plasma 6, GNOME 46 og Xfce 4.18 varianter. Her er de nye ændringer!

Manjaro Linux-fællesskabet har officielt frigivet version 24.0 med kodenavnet “Wynsdey”. Denne udgave bringer den seneste Linux-kernel 6.9 til brugerne, hvilket sikrer en forbedret ydeevne og kompatibilitet med moderne hardware.

En af de mest markante ændringer i Manjaro Linux 24.0 er opdateringen til desktopmiljøerne. Brugerne kan nu vælge mellem KDE Plasma 6, GNOME 46 og Xfce 4.18, hvor hver variant tilbyder unikke funktioner og en forbedret brugeroplevelse.

Desuden har Manjaro Linux-teamet implementeret forskellige forbedringer i pakkebehandlingssystemet og brugergrænsefladen for at gøre det mere intuitivt og effektivt. Dette vil gøre det lettere for brugerne at installere og opdatere software uden problemer.

Med den nye kernelversion 6.9 kan brugerne også drage fordel af de nyeste sikkerhedsrettelser og forbedringer i Linux-distributionen. Kernelopgraderingen bidrager til at øge systemets stabilitet og hastighed, hvilket resulterer i en mere pålidelig og responsiv oplevelse.

Samlet set repræsenterer Manjaro Linux 24.0 “Wynsdey” en omfattende opgradering, der fokuserer på at forbedre brugervenligheden, ydeevnen og sikkerheden for alle brugere. Med understøttelse af den nyeste Linux-kernel og opdaterede desktopmiljøer er denne udgave et spændende skridt fremad for Manjaro Linux-fællesskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *