Linux Mint 22: Thunderbird DEB-pakke og PipeWire lydserver

Linux Mint Devs at Sende Thunderbird som en Naturlig DEB-pakke i Linux Mint 22

Linux Mint 22 vil blive leveret med e-mail-klienten Mozilla Thunderbird som en DEB-pakke i stedet for en Snap-app, PipeWire som standard lydserver, lokaliseringsforbedringer og andre lækkerier.

Det kommende Linux Mint 22-operativsystem vil introducere Mozilla Thunderbird som en nativ DEB-pakke i stedet for at anvende en Snap-app. Dette skift betyder, at brugerne af Linux Mint 22 kan nyde gavn af den populære e-mail-klient direkte fra et DEB-pakket format, hvilket forventes at give en mere integreret og stabil oplevelse.

Ud over denne ændring vil Linux Mint 22 også omfatte PipeWire som standard lydserver. Dette træk sigter mod at forbedre lydkvaliteten og systemets generelle lydydelse.

Desuden vil der være fokus på lokaliseringsforbedringer i den kommende version. Dette inkluderer sprogunderstøttelse og tilpasninger, der sigter mod at gøre Linux Mint 22 mere tilgængelig og brugervenlig for et bredere publikum.

Samlet set ser det ud til, at Linux Mint 22 bringer flere spændende opdateringer og forbedringer til bordet, der vil glæde både nye og eksisterende brugere af dette populære operativsystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *