“Nitrux 3.4 Udgivelse: KDE-software fra Debian og systemd-fri!”

Nitrux 3.4 Udgivet, Den systemd-Fri Distribution Bruger Nu KDE Software fra Debian

Den Debian-baserede og systemd-fri Nitrux 3.4 distribution er nu tilgængelig til download med KDE Plasma 5.27 LTS skrivebordsmiljøet og Linux-kernen 6.7.11.

Nitrux 3.4-udgivelsen bringer en række opdateringer og forbedringer til brugerne. En af de mest bemærkelsesværdige ændringer er overgangen til at bruge KDE-software fra Debian-pakkekilder, hvilket styrker distributionens integration med det velkendte og velrenommerede KDE Plasma-skivebordsmiljø.

Det systemd-frie fokus i Nitrux 3.4 er også værd at fremhæve, da det giver brugerne alternative valgmuligheder i forhold til systemd-init-systemet. Med denne tilgang søger Nitrux 3.4 at imødekomme behovene hos brugere, der foretrækker distributioner uden systemd.

Kombinationen af KDE Plasma 5.27 LTS og Linux-kernen 6.7.11 sikrer en stabil og pålidelig brugeroplevelse for Nitrux 3.4-brugere. Dette frigiver leveres med opdateringer til kernen for at forbedre ydeevnen og sikkerheden samt rette eventuelle kendte fejl.

Nitrux 3.4 er en spændende udgivelse for dem, der søger en systemd-fri distribution med et integreret KDE-miljø baseret på Debian. Brugere kan nu downloade og installere Nitrux 3.4 for at nyde de seneste funktioner og forbedringer, der tilbydes af dette distro.

Hold øje med yderligere opdateringer og nyheder om Nitrux 3.4 for at forblive ajour med udviklingen i den systemd-fri Linux-distributionsscene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *